Finansiering för tillväxt

Information

DATUM: 7 mars
TIDER: 12-17
PLATS: Munktell Science Park Portgatan 3, Eskilstuna
ANMÄLAN: Pernilla Kjellström


Behöver du finansiella råd och tips för att få ditt bolag att växa? Ta chansen och träffa aktörer som kan finansiering och som brinner för att skapa tillväxt i företag under mässan Finansiering för tillväxt, 7 mars på Munktell Science Park.

Vi börjar med en gemensam, lättare mingellunch och fortsätter sedan med en mässa. Där kommer ni dessutom få höra korta pitchar från finansiärer såväl som av entreprenörer som delar sina erfarenheter av att ta in finansiering för att säkra sin tillväxt.

Utställare är banker, finansinstitut, statliga tillväxtfinansierare, affärsänglar och andra privata investeraralternativ.

Som alla vet görs de bästa affärskontakterna efter arbetstid. Därför avslutas dagen med en after work med tillhörande dryck, tilltugg och mingel.

FÖRELÄSARE

Karsten Deppert är en företagsprofil som varit med och startat upp över sju olika verksamheter. Han är mest känd för Mindpark, men finns även bakom E-commerce Park, Rescued Fruits och Contentor. Karstens erfarenhet av olika branscher och insikter i företagsvärlden gör att han har byggt upp en överblick få andra besitter.
Skönhetsentreprenören Tilda Forsgren startade Rapide for Browstillsammans med sin mamma – ett unikt salongskoncept med 12 salonger runt om i Sverige, designade för den moderna människan. Hon berättar om deras resa till finansiering och utmaningar med att växa med extern finansiering.

Dan Lainio startade sin entreprenörsresa som UF-företagare för att som 24-åring driva ett snabbt växande bolag i städbranschen som omsatte 15 miljoner och sysselsatte 80 personer. Han var med och grundade Cleaning Services, Qleano och nu HiYa. På Finansierings-dagen kommer Dan prata om att växa organiskt av egen kraft och utan extern finansiering.

Finansieringsdagen arrangeras av Create Business Incubator i sam- arbete med Almi, Vilstagruppen, Företagarna Eskilstuna-Torshälla och Munktell Science Park och är en del av Affärsplan Eskilstuna.

Information

DATUM: 7 mars
TIDER: 12-17
PLATS: Munktell Science Park Portgatan 3, Eskilstuna
ANMÄLAN: Pernilla Kjellström

Påbörja ditt deltagande här

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.