Training för ledarskap och samarbete

Information

DATUM: 23 mars
TIDER: 8:30 -17:00
PLATS: Sundbyholms Slott, Eskilstuna
KOST: Lunch och fika ingår
Vid frågor kontakta: info@affarsplaneskilstuna.se


Välkommen till en inspirerande och utvecklande dag den 23 mars, där framtidens ledarskap står på agendan!

Training för ledarskap och samarbete är en ledarskapsutbildning speciellt framtagen för Affärsplan Eskilstuna med syfte att ge oss värdefulla verktyg för att driva förändring. Tillsammans.

Utbildningen erbjuds kostnadsfritt till företagare som vill engagera sig i Affärsplan Eskilstuna eller som redan är engagerade i arbetet.

UTBILDNINGENS INNEHÅLL

Training för ledarskap och samarbete ger oss ett gemensamt språk, modeller att arbeta med i olika sakfrågor och nya metoder för samarbete. Konkreta övningar blandas med teori och samtal där en aktiv medverkan krävs av dig som deltagare. Kunskapen du får med dig kan omsättas på flera olika plan – oavsett om det är en stad, ett näringsliv, ett företag eller på det på personliga planet du vill driva förändring.

Utbildningen är uppdelad i tre olika block:

Samarbete med Jesper Eriksson. Jesper har en gedigen bakgrund som verksamhetsutvecklare på Pfizer, SOBI och som konsult i Silent Engine AB och Future Driven Devolopment AB. Han är certifierad Master Black Belt inom Lean Six Sigma och diplomerad kulturcoach.
Kommunikation med Eva Karlsson. Eva arbetar som konsult i det egna bolaget BamConsult AB. Hon är specialiserad på kommunikation, ledarskap och personlig utveckling.
Ledarskap i förändring med Karl Sundström. Karl kommer från Flygvapnet och har därefter arbetat som ledare i ett flertal branscher och problemföretag samt medverkat vid etablering av franchiseföretag.

Information

DATUM: 23 mars
TIDER: 8:30 -17:00
PLATS: Sundbyholms Slott, Eskilstuna
KOST: Lunch och fika ingår
Vid frågor kontakta: info@affarsplaneskilstuna.se

Påbörja ditt deltagande här

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.