3 snabba frågor Anna-Karin & Caroline, Anca inredningsarkitekter

Den 9 maj är det dags för den årliga (be)Stämman – Affärsplan Eskilstunas viktigaste möte. Affärsplan Eskilstuna är ett samarbete mellan näringslivet och kommunen där vi arbetar vi med lokal näringslivs- och samhällsutveckling.

Några som var snabba med att anmäla sig till (be)Stämman var Caroline Axelsson och Anna-Karin Kjellin på Anca inredningsarkitekter.

Vad hoppas ni att få ut av ert deltagande på (be)Stämman?
– En enad bild av alla insatser som initierats genom Affärsplan under året som gått, samt inspiration till nya initiativ och sammanhang. Vi har tidigare deltagit i arbetet med UpphandlingsEvolution, vilket varit givande. Vi driver även affärsnätverket ”Byggfrukost” för företag inom fastighetsbranschen som Affärsplan Eskilstuna bidragit till i sin roll som brobyggare mellan näringsliv och kommun.

Har ni deltagit tidigare år?
– Ja, vi har deltagit i (be)Stämman tidigare. Det ger en känsla av enad kraft inom näringslivet, med tydliga målsättningar och även tydlig redovisning av genomförda projekt och dess resultat.

Rekommenderar ni andra företagare att anmäla sig?
– Absolut! Det är ett ypperligt tillfälle att både träffa andra företagare, samt få en inblick i hur vi gemensamt kan stärka vår kommun.

(be)Stämman arrangeras den 9 maj klockan 14 i Stadshuset. Alla företagare i kommunen är välkomna! Anmäl dig du också på https://lnkd.in/dWgQNX97