3 snabba frågor Göran Hogestadh, ordförande

Den 9 maj är det dags för den årliga (be)Stämman – Affärsplan Eskilstunas viktigaste möte.

En som anmält sig är Göran Hogestadh på Hogestadh management. Han har hållit i ordförandeklubban vid alla sju tidigare stämmor, så frågan är om han blir vald även i år?

Göran, vem hoppas du på att träffa på (be)Stämman?
– Större delen av Eskilstuna näringsliv och representanter från Eskilstuna kommun och MDU, en av stadens stoltheter. Som ordförande i Styrelseakademien Mälardalen hoppas jag på att träffar våra medlemmar och hoppas att det kan utgöra ett nätverk för eventuellt framtida styrelseuppdrag.

Varför tycker du att det är viktigt att årligen genomföra (be)Stämman?
– (be)Stämma är symbolen för ett enat näringsliv i Eskilstuna, tillsammans med Eskilstuna Kommun och MDU, men även ett bevis på att vi tar samarbetet på allvar. (be)Stämma genomförs för åttonde året i rad och det visar att stämman har ett viktigt symbolvärde.

Varför tycker du att man som företagare ska delta?
– Det är ett unikt tillfälle att få en inblick i och lyssna på verksamhetsberättelsen för 2022 samt vara med och besluta kring nya aktiviteter, engagemang och samarbeten som har som mål att skapa tillväxt Eskilstuna kommun. Det är även ett mycket bra tillfälle att nätverka med kollegor och blivande kollegor och den chansen får man inte missa.

Sist men inte minst, håller du i klubban även i år?
– Detta är ett hedersuppdrag, så jag står till förfogande om stämman vill välja mig en åttonde gång.

👉(be)Stämman och SME-dialogen arrangeras den 9 maj i Stadshuset. Alla företagare i kommunen är välkomna!
Anmäl dig du också på https://lnkd.in/dWgQNX97