Affärsplan Landsbygd i Näshulta

Idén att ta ut Affärsplan på landsbygden har fallit väl ut. Elin Ericsson, Hökärr Trä & Bygg och Anders Kruhsberg, RG Förvaltning är initiativtagare till Affärsplan Landsbygd med fokus på Näshulta där de båda bor och verkar. I veckan var det dags för en av höstens träffar med lokalinvånare som vill utveckla bygden.

Stämningen var god och det var högt i tak (även om vi befann oss i en källare!) Givande presentationer och diskussioner gav både ny kunskap och nya idéer, men också nya kunder/arbetstillfällen.

– Vi är övertygade om att vi på landsbygden kan bidra till målen i Affärsplan och vara med och sänka arbetslösheten i Eskilstuna kommun. Målbilden är 65 nya jobb 2030, något vi kommer att besluta vid Näshultas (by)Stämma i november, berättar Anders Kruhsberg.

Förhoppningsvis inspireras andra landsbygder av detta initiativ och vill åstadkomma något liknande. Prestigelöst och engagerat.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.