Affärsplans expertpanel på EN19

Vid årets näringslivsevent Eskilstuna Näringsliv EN19 var det Affärsplans expertpanel, under ledning av konferencier Kattis Ahlström och den flygande reportern Felix Andersson, som tog över efter Özz Nüjen. Han lockade till skratt men med en allvarlig underton. Föreläsningen handlade om mångfald och inkludering vilket alltid är viktigt att lyfta, på många olika sätt, vid många olika tillfällen. Experterna däremot ställde frågor utifrån sina specifika områden, som publiken fick fundera över. Visste ni att 22% av Eskilstunas företagare är utrikes födda? Och att hela 50% av VD posterna i UF företagen innehas av tjejer?

Dessutom presenterades en film om Eskilstuna kommunkoncerns nya vision, som vi redan gillar OCH anammar – Vi gör Eskilstuna tillsammans. Annika Edetun Lahtinen, projektledare för visionsarbetet, fick några ord med Felix och passade på att tacka näringslivet för det goda samarbetet. Även vår nya kommundirektör Tommy Malm hamnade i rampljuset och intygade att näringslivet är prioriterat och oerhört viktigt för vår stad. 

Stort tack till expertpanelen – fr vänster Niklas Edmark näringslivsdirektör på Eskilstuna kommun, Helena Jerregård vice rektor för samverkan, Mälardalens högskola, Ida Norström företagare och fd UF-företagare Ung Företagsamhet, Peter Paunovic företagare Företagarna Eskilstuna-Torshälla och Frida Hedström integrationsstrateg Eskilstuna kommun 

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.