Bemanningsfrukost gav resultat

50% ut i arbete!

Det är resultatet av initiativet Bemanningsfrukost som arrangerades för sista gången i denna tappning. Ett väldigt lyckosamt initiativ, inom ramen för Affärsplan, för såväl arbetsgivare, arbetstagare, bemanningsbolag och Arbetsförmedlingen, där Michaela Bäckqvist och Daniel Andersson har gjort ett fantastiskt jobb med små medel. Syftet har varit att korta vägen till arbete för arbetssökande ungdomar som är redo att kliva rakt ut i arbete men fastnar i ansökningsprocessen och har svårt att nå ut. Resultatet är att hela 50% har kommit ut i arbete.

Forumet har varit bra. Vi har kommit närmare varandra. Förut var vi konkurrenter, vi ser det inte så längre. Idag kan vi tipsa om att våra kollegor i branschen har ett arbete. Alla arbetar för att våra medmänniskor ska få ett arbete!” Något alla bemanningsbolag som var på plats vid detta tillfälle skrev under på: Adecco, Best Bemanning och rekrytering, Fiks Group och Manpower.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.