(be)Stämma med Mårten Sporrong

Vad är bäst för Eskilstuna?

Vill du vara med och påverka framtidens Eskilstuna? Då ska du anmäla dig till (be)Stämman med SME-dialog den 14 maj! En eftermiddag tillsammans med näringslivet och kommunen som handlar om att tillsammans arbeta med samhälls- och näringslivsutveckling i Eskilstuna kommun.

👉 Anmäl dig här: https://bit.ly/bestamman

En som anmält sig är Mårten Sporrong som driver företaget Best Bemanning & Rekrytering AB och även är ledamot i Tillväxtrådet.

Mårten, varför är det viktigt att genomföra (be)Stämman varje år?

– Då det är ett forum som ska fortlöpa och utvecklas är kontinuiteten viktig så både näringsliv, politiker och kommunens tjänstemän påminns om att det är långsiktigt projekt. Att redovisa vad som genomförts och resultatet av dessa idéer visar att det går att påverka, och att det inte är så trögt och segt som vissa påstår.

Vad skulle du vilja säga till en företagare som ännu inte varit med på (be)Stämman?

– Det är en jättebra möjlighet att träffa människor som är engagerade i att skapa Eskilstunas framgångssaga. Ju fler vi är, desto troligare att vi tillsammans kan skapa bättre förutsättningar för företagande i vår kommun. Det tycker jag inte du ska missa!

Vem hoppas du på att träffa?

– Överlag ser jag fram emot att få träffa och utbyta erfarenheter med andra näringslivsidkare. Det vore kul att stöta på Årets företagare Peter Wall från Mälarplast eller Volvo CE:s vd Melker Jernberg i vimlet.

Efter Bestämman är det dags för SME-dialog. Vad ser du mest fram emot där?

– Här kan man ju verkligen vara med och påverka framtidens Eskilstuna! Vi är nog många som tar med oss åsikter om förbättringar och vill diskutera hur saker borde vara. Det ser jag fram emot att ta del av!