Kategorier
Eskilstuna Competence Services
31 May 2021

Eskilstuna Competence Services förenklar för dig som företagare när du behöver medarbetare – både på kort och på lång sikt. Ett av företagen som står bakom tjänsten är Best Bemanning & Rekrytering.

– Det här samarbetet ger oss på Best Bemanning & Rekrytering möjlighet att nå kunder som ännu inte finns på vår ort och på det viset får vi också Eskilstuna att växa. Eskilstuna har länge varit duktiga på att se kommande behov och bemöta dem genom att starta upp nya nischade yrkesutbildningar som tilltalar fler målgrupper, som ett komplement till det generösa utbud Mälardalens högskola redan erbjuder, säger Peter Bogdanov, konsultchef/rekryterare.

– Nu när vi får ett eget universitet här i Eskilstuna har vi också stora möjligheter att lyckas behålla personerna även efter studierna tack vare företagen som etablerar sig här. Den här möjligheten gör att vi kan erbjuda Eskilstunas nyetableringar en stor och bred kompetens – som i sin tur gör Eskilstuna ännu mer attraktivt för nya företag. En win-win i flera led, avslutar Peter.

Eskilstuna Competence Services möjliggörs genom samarbetet mellan bemanningsföretagen i Eskilstuna, Eskilstuna kommun, Arbetsförmedlingen och Mälardalens högskola. Läs mer på: https://foretag.eskilstuna.se/ecs 

För mer information kontakta Carola Karlsson eller Cathrine LöfhaugenKompetensgallerian.

Påbörja ditt deltagande här
Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.