Kategorier
Hallå Maja #ungdrive
04 Aug 2021

Det här är Maja Salwén. Hon är en av de ungdomar som genom Ung Drive har drivit företag i Eskilstuna under sommaren.

Hej Maja! Vad driver du för sommarföretag?

– Mitt ungdrive-företag heter Fotograf Etunalinsen. Som det hörs på namnet har jag under sommaren jobbat med fotografering och fokuserat på utomhusporträtt av olika slag. Om du är intresserad av att se min portfolio hittar du den på instagram där jag heter @fotograf_etunalinsen

Varför sökte du till UngDrive?

– Jag sökte till ungdrive för att jag kände en “nu-eller-aldrig-känsla” gällande min önskan om att ta min största hobby till nästa nivå och erbjuda den som en tjänst. Efter att ett antal nära vänner deltagit i Ungdrive tidigare år varit mycket nöjda, fick det mig att också våga söka, för att ta ett steg närmare mitt mål.

“ett nytt sätt att tänka vad det gäller målsättning och att inte underskatta sin egen förmåga att jobba hårt för det man brinner för.”

Vad tror du att det här sommarjobbet kan ge/har gett dig?

– Nu börjar det närma sig avslutningen men jag känner att det är långt ifrån ett slut för min strävan efter att kunna starta eget. Ungdrive har givit mig mycket, inte bara kunskap om försäljning, bokföring och bearbetning av idéer utan även ett nytt sätt att tänka vad det gäller målsättning och att inte underskatta sin egen förmåga att jobba hårt för det man brinner för.

#ungdrive #sommarföretag #entreprenörskap #affärside #ungdriveacademy #eskilstuna @etunakommun

Påbörja ditt deltagande här
Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.