Byggfrukost #stadsmässa2023

Byggfrukost är en samlingspunkt och mötesplats för personer och organisationer i Eskilstuna som arbetar för att utveckla fastigheter. Vid Byggfukosts femte träff var temat Stadsmässa 2023. Två av de fyra initiativtagarna, Kimona Boussard och Anders Kruhsberg, var på plats för att gjuta ny energi in i Stadsmässan och tack vare inramningen av ett så kallat ‘grönt möte’ var kreativiteten och diskussion på topp. Närmare 30 personer, både från det privata och offentliga, deltog i morgonens workshop. Stadsmässan – Vad är det? Hur? Varför? För vem?

Är du intresserad av att engagera dig i Stadsmässan och utvecklingen av stadsdelen Väster?
Den 24 oktober fortsätter diskussionerna utifrån en mer konkretiserande aspekt. Då kavlar vi upp ärmarna och identifierar de problem och hinder som kan uppstå, arbetar fram möjliggörande lösningar och nästa steg för att få till en Stadsmässa under nästa decennium.

Möte #2 – Stadsmässa 2023
När och var: 24 oktober kl. 15.00-17.00 hos anca inredningskontor, Smedjegatan 33 i Eskilstuna.

Byggfrukost är en samlingspunkt för företag i Eskilstuna som arbetar för att utveckla fastigheter. Syftet är att skapa en naturlig och öppen mötesplats där vi kan kompetensutvecklas, knyta nya kontakter och framför allt träffas under avslappnade och trevliga former. Deltagarna representerar allt från arkitektur och byggnation till de som fyller fastigheter med kontexter och varumärken.

Affärsplan Eskilstuna är en samarbetspartner, ett faciliteringsstöd och ingår i styrgruppen för Byggfrukost.

 

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.