Därför deltar jag! #bestämma2019

I maj är det dags för Affärsplan Eskilstunas viktigaste möte, (be)STÄMMA. Med anledning av detta passar vi på att ställa några frågor till de som har varit extra snabba på att anmäla sig, en av dem är Eva Karlsson, konsult, BAM Consult AB.

Varför har du anmält dig till årets (be)STÄMMA?

Jag gillar att möta engagerade människor som vill något med Eskilstuna.

På vilket sätt brinner du för Eskilstuna?

Eskilstuna är min hemstad. Genom att bidra till en bra kultur och stämning i kommunen så blir det ju ännu bättre att bo och verka här i stan.

Kan du tänka dig att delta i någon Evolutionsgrupp?

Ja, absolut. Vill gärna engagera mig där jag kan bidra.

Du kommer, vem skulle du vilja träffa där?

Jag ser fram emot att träffa alla som utstrålar Eskilstunas självförtroende och stolthet.

Vi ses den 14 maj – här kan du anmäla dig!

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.