Därför deltar jag! #bestämma2019

[Den 14 maj är det dags för Affärsplan Eskilstunas viktigaste möte, (be)STÄMMA. Med anledning av detta passar vi på att ställa några frågor till de som har varit extra snabba på att anmäla sig, en av dem är Elin Stenman, frilansande marknadskommunikatör, Stenman kommunikation.

Varför har du anmält dig till årets (be)STÄMMA?
Affärsplan Eskilstuna är ju ett unikt sätt för näringslivet och kommunen att arbeta tillsammans. När jag träffar platsmarknadsförare från andra kommuner så blir de alltid nyfikna och vill veta mer, så jag vill gärna vara med och ha koll på vad som har hänt under året och vad som ska hända i framtiden.
 
På vilket sätt brinner du för Eskilstuna?
Jag är född och uppväxt här och har valt att bo här med min familj, därför känns det viktigt att göra det allra bästa jag kan av den här platsen. Som tidigare projektledare för platsvarumärket Eskilstuna jobbade jag med att lyfta fram Eskilstunas styrkor och det fortsätter jag med även som egenföretagare. Det har alla vi som lever och verkar i Eskilstuna nytta av att göra.
 
Kan du tänka dig att delta i någon Evolutionsgrupp?
Ja, det kan jag. Det ska bli spännande att höra vilka teman det blir i år.
 

Du kommer, vem skulle du vilja träffa där?

Framförallt så hoppas jag på en bra blandning från näringslivet och offentlig verksamhet. Jag hoppas också på att få se nya ansikten, som kanske inte brukar vara med på den här typen av träffar.

Vi ses den 14 maj – här kan du anmäla dig!

 

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.