Därför deltar jag! #bestämma2019

Den 14 maj är det dags för Affärsplan Eskilstunas viktigaste möte, (be)STÄMMA. Nu har över 120 personer fått en plats i fullmäktigesalen och Magnus Harryson, VD Torshälla Industrisvets AB är en av dem.

Varför har du anmält dig till årets (be)STÄMMA?

Jag vill vara med på plats för att se och höra det engagemang som finns i Eskilstunas näringsliv

På vilket sätt brinner du för Eskilstuna?

Enda sedan jag av egen vilja och utan särskild anledning flyttade till Eskilstuna för 14 år sedan har jag sett och fått vara med om den stora förändringen som sker i stan. Det finns mycket potential och alla förutsättningar att fortsätta bli en attraktiv stad för alla. Det har visat sig vara alldeles utmärkt för både mig, min fru och våra barn att både bo, leva och verka i denna kommun.

Kan du tänka dig att delta i någon Evolutionsgrupp?

Det kan jag absolut. Om det blir någon grupp som passar mig och vad jag kan bidra med så ställer jag upp direkt.

Du kommer, vem skulle du vilja träffa där?

Oj, nu känner jag mig som kakmonstret. Så svårt att välja, jag vill träffa alla, men framförallt vill jag se engagerade ledare från mindre företag i vår storlek. Där finns ofta en stor intern kompetens som kan bidra med mycket nytt och då kan företagen också få med sig mycket nytt hem.

Du kan anmäla dig här fram till på måndag morgon!

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.