Därför deltar jag! #bestämma2019

I maj är det dags för Affärsplan Eskilstunas viktigaste möte, (be)STÄMMA. Med anledning av detta passar vi på att ställa några frågor till de som har varit extra snabba på att anmäla sig. Först ut Göran Hogestadh Styrelsearbetare och ordf. i StyrelseAkademien Mälardalen

Varför har du anmält dig till årets (be)STÄMMA?

Jag hoppas på att även i år får förtroendet att vara ordförande på (be)Stämman och denna gång lovar jag att vara på plats : )

På vilket sätt brinner du för Eskilstuna?

Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna och har alltid sett potentialen som finns här. Jag försöker engagera mig olika projekt och organisationer som skapar värde och gör skillnad. Jag vill att vi lyckas i Eskilstuna och att vi gör detta tillsammans.

Kan du tänka dig att delta i någon Evolutionsgrupp?

Absolut, jag är just nu engagerad på ett agrigerat sett.

Du kommer, vem skulle du vilja träffa där?

Vilka?! Jag vill se ett brett spektra av engagerade, nyfikna och kreativa människor som vill Eskilstuna väl och är beredda att kavla upp ärmarna för att göra skillnad!
Vi ses den 14 maj – här kan du anmäla dig!

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.