Digitala insatsstyrkan – tävling

Bli en vinnare i digital förändring. Vi bjuder!

Har du svårt att greppa hur digitaliseringen påverkar just dig och ditt företag?Vet du vilka möjligheter digitaliseringen medför för just ditt företag och din bransch? Nu har du chansen att vinna ett besök av Digitala Insatsstyrkan som hjälper dig reda ut begreppen och kick-starta eller utveckla din digitala förändringsresa.

Vad är Digitala Insatsstyrkan i Eskilstuna?
DigitalaInsatsstyrkan i Eskilstuna är ett initiativ startat inom Affärsplan Eskilstuna. Vi har samlat ett antal utvalda digitalexperter från större och mindre IT- samt affärsutvecklingsföretag som tillsammans ska besöka företag i Eskilstuna för att hjälpa dem kick starta eller utveckla sin digitala förändring. När Eskilstunas företag blir vinnare gynnar det oss alla som lever och verkar i staden!

Tävlingsregler
Alla företag i Eskilstuna Kommun kan ansöka, stor som liten. Sista anmälningsdag är måndag 26 mars. Vi väljer ut tre företag som uppfyller våra krav; egen avsatt tid och engagemang, är förändringsbenägna, godkänner att vår insats får användas i marknads-och inspirationssyfte, samt är redo att själva bli ambassadörer för konceptet.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.