Digitalisera ditt företag 12/2

Står ditt företag i startgroparna för att påbörja den digitala resan. Eller det dags att ta nästa steg?

Sparbanken Rekarne och Affärsplan Eskilstuna bjuder in dig till ett frukostmöte med Mälardalens högskola och MITC med samarbetspartners. De presenterar ett stödprogram för digitalisering av sörmländska företag inom industrisektorn och industrinära företag. På plats är också Mikael Joki, vd för Eskilstuna ElektronikPartner, som berättar om deras erfarenheter av programmet.

Med hjälp av coacher och experter erbjuder programmet hjälp i olika steg – både till de som precis ska påbörja sin digitalisering och de som kommit igång men behöver stöd för att komma i mål.

När: Tisdag 12 februari 2019
Tid: 08:00-10:00
Plats: Valvet Kungsgatan 5, Eskilstuna
Anmälan via mail till: marcus.conrad@sparbankenrekarne.se

Välkommen till Valvet
Valvet erbjuder nätverket, erfarenheterna och tekniken du inte har tillgång till på egen hand; en skön miljö, bra infrastruktur och människor som tillför energi och kompetens. Här finns också det godaste kaffet, de mest givande föreläsning- arna och de bästa coacherna.

Har du frågor?
Marcus Conrad marcus.conrad@sparbankenrekarne.se
Maria Lönnerek maria.lonnerek@eskilstuna.se
Gabriella Mast-Weggeman gabriella.mast.weggeman@mdh.se

Välkommen!

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.