Digitalisera ditt företag – en inbjudan

Inför frukostmötet ‘Digitalisera ditt företag‘ träffades Maria och Marcus för en sista avstämning och digital handpåläggning. Sparbanken Rekarne och Affärsplan Eskilstuna bjuder in till mötet med Mälardalens högskola och MITC med samarbetspartners

Vilka är ni? 

Maria Lönnerek, näringslivsutvecklare Eskilstuna kommun och ansvarig för Affärsplan Eskilstuna och Marcus Conrad, företagsmarknadschef Sparbanken Rekarne.

Berätta om den kommande aktiviteten Digitalisera ditt företag?

Mälardalens högskola och MITC kommer att presentera ett stödprogram för digitalisering av sörmländska företag. På plats är också Mikael Joki, vd för Eskilstuna Elektronik Partner, som berättar om deras erfarenheter av programmet. Mikael Joki är nu även aktuell som mottagare av 2018 års Eskilstatyett i kategorin Näringsliv.

Med hjälp av coacher och experter erbjuder programmet hjälp i flera olika steg. Det gäller både till de som precis ska påbörja sin digitalisering och de som kommit igång men behöver stöd för att komma i mål. 

Är detta riktat till alla företagare?

Fokus detta tillfälle är på företag inom industrisektorn och industrinära företag.

Berätta om Valvet?

Valvet är en mötesplats som erbjuder nätverket, erfarenheterna och tekniken du inte har tillgång till på egen hand; en skön miljö, bra infrastruktur och människor som tillför energi och kompetens. Här finns också spännande workshops, de mest givande föreläsningarna och det godaste kaffet.

Hur kan företagare engagera sig i Affärsplan Eskilstuna?

Det finns många olika sätt att engagera sig på. Du kan till exempel;

– Delta i ett befintligt initiativ, se www.affarsplaneskilstuna/initiativ
– Du kan bli ”tagare” till en idé, dvs idén finns men ingen som kan ansvara för att driva idén vidare https://affarsplaneskilstuna.se/initiativ/
– Du kan delta på Affärsplanens viktigaste möte (be)Stämman den 14 maj 2019
– Du kan delta i en Evolutionsgrupp (nya grupper startar i maj)
– Har du en idé som du tillsammans vill driva ihop med näringslivet och offentlig sektor, som leder mot minskad arbetslöshet och/eller ökad sysselsättning? Då får du gärna göra det inom ramen för Affärsplan Eskilstuna  

Det där var några exempel, men det finns så klart flera olika sätt att engagera sig. Det finns inget facit, vi gör det tillsammans. Viktigast av allt är inte hur du engagerar dig utan att du engagerar dig. Vill du veta mer om Affärsplan Eskilstuna så hör gärna av dig!

‘Digitalisera ditt företag’
Tisdag 12 februari 2019
Tid: 08:00-10:00
Plats: Valvet Kungsgatan 5, Eskilstuna
Anmälan eller frågor? Skicka ett mejl till:
Marcus Conrad marcus.conrad@sparbankenrekarne.se
Maria Lönnerek maria.lonnerek@eskilstuna.se
Gabriella Mast-Weggeman gabriella.mast.weggeman@mdh.se

Inför frukost ‘Digitalisera ditt företag’ träffades Maria Lönnerek, näringslivsutvecklare Eskilstuna kommun och Marcus Conrad, företagsmarknadschef Sparbanken Rekarne för

Sparbanken Rekarne och Affärsplan Eskilstuna bjuder in till ett frukostmöte med Mälardalens högskola och MITC med samarbetspartners. De presenterar ett stödprogram för digitalisering av sörmländska företag inom industrisektorn och industrinära företag. På plats är också Mikael Joki, vd för Eskilstuna Elektronik- Partner, som berättar om deras erfarenheter av programmet.

Med hjälp av coacher och experter erbjuder programmet hjälp i olika steg – både till de som precis ska påbörja sin digitalisering och de som kommit igång men behöver stöd för att komma i mål.

Vilka är ni?

Berätta om den kommande aktiviteten Digitalisera ditt företag?

Vad kommer att ske de 12 februari, är detta riktat till alla företagare?

Berätta om Valvet?

Valvet erbjuder nätverket, erfarenheterna och tekniken du inte har tillgång till på egen hand; en skön miljö, bra infrastruktur och människor som tillför energi och kompetens. Här finns också det godaste kaffet, de mest givande föreläsning- arna och de bästa coacherna.

Hur kan företagare engagera sig i Affärsplan Eskilstuna?

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.