Elite Stadshotellet handlar för Eskilstuna

Elite Stadshotellet har en lokal inköpsstrategi

– Vi vill verka för en bättre stad, gynna lokala entreprenörer och Eskilstunas föreningsliv. Det är en inköpspolicy som vi arbetar utifrån och som utgår från vårt miljöarbete Green Key och vårt samhällsengagemang. Vi vill handla för Eskilstuna genom vår verksamhet och göra skillnad i stadens utveckling tillsammans med våra samarbetspartners.

Det berättar Annica Åkerblad som är hotelldirektör på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Inköpspolicyn genomsyrar alla delar i hotellets verksamhet – från inköp av mat- och dryck,  porslin, blommor, möbelklädsel och servicetjänster till lokala samarbeten och initiativ som sponsring och välgörenhet.

Hotellet använder också den lokala strategin för att skapa en större kundupplevelse för sina gäster.

– Vid vår frukostbuffé är det till exempel skyltat med lokala leverantörer och på våra menyer framgår det var råvarorna är inköpta när det handlar om lokala producenter. Det förhöjer måltidsupplevelsen för våra gäster, säger Annica Åkerblad.

Här är ett axplock av lokala samarbeten och leverantörer till Elite Stadshotellet i Eskilstuna utifrån hotellets lokal inköpsstrategi:

Kök

Magdakullan

Kjula Hembageri

Ostra

Granerfeldts

Solby

Knivsmedjan (slipning av köksknivar)

Westergrens (reparationer)

Bishops Arms

Möllys Öl

Blommor & Brie

Möbelklädsel Stig Sjölund (klädsel möbler)

Service och reperation firmabil

Eskilstuna Bil-  och husbilsservice.

Gästcyklar för utlåning

Retuna.

Porslin

Eskilstuna Stadsmission Second hand-butik

Blommor

Eskilstuna torghandel

Vi är över 6 700 företag i Eskilstuna. Tillsammans gör vi skillnad genom att handla för en levande stad och landsbygd. Tack för att du handlar för Eskilstuna – även på jobbet!  

#handlaförEskilstuna #ävenpåjobbet #handlalokalt #eskilstuna

Läs mer på Handla för Eskilstuna