Emelie Gard – en tillbakablick

Emelie Gard, ordförande Position Eskilstuna representerar en av Eskilstunas drivna och engagerade näringslivsaktörer. Affärsplan Eskilstuna har kontinuerligt samlat aktörerna för att tillsammans stärka näringslivet och bidra till Eskilstunas utveckling.

En kort tillbakablick på året som gått

– 2021 har verkligen varit ett år som pendlat mellan hopp och förtvivlan. Vi började året med strikta restriktioner och alla var sen så otroligt glada och tacksamma när vi i somras först kunde lätta på restriktioner för att sedan öppna upp helt igen i september. Nu har vi tyvärr tagit ett steg tillbaka igen vilket så klart är oerhört beklagligt, inte minst för våra medlemsföretag som blivit hårt drabbade under hela pandemin. Så jag kan nog inte beskriva det bättre än att vi alla pendlat mellan hopp och förtvivlan.

Framtidsspaning 2022

– Jag har stark tro att allas vårt engagemang för det lokala håller i sig även under 2022. Alla små handlingar vi aktivt väljer att göra har stor påverkan på det lokala näringslivet. Även hemester-trenden tror jag kommer att hålla i så förhoppningsvis tar vi emot ännu fler besökare under sommaren 2022 än vad vi gjorde 2021.

Det här ser jag fram emot

– Att fortsätta arbeta för Eskilstunas bästa och att vi så småningom kan återgå till ett liv utan restriktioner. Gott nytt år!🥳