EN20 blir TVSHOW – vi ses 3 december!

Den 11 mars 16.00 tvingades arrangörsgruppen för Eskilstuna Näringsliv – EN20 ta det tuffa men helt riktiga beslutet att skjuta upp eventet på grund av smittspridningen av Covid-19. Detta beslut togs 14 timmar innan portarna skulle öppna på STIGA Sports Arena.

Resan efter har varit lång. Arrangörerna har länge haft en förhoppning om att kunna genomföra eventet med publik den 3 december. Med tanke på att restriktionerna fortfarande gäller och att smittspridningen fortsätter är nu beslutet fattat att EN20 kommer att genomföras som en TVSHOW den 3 december och med allt vad det innebär.

– Vi kommer att slå på stort för att hylla näringslivet och inspireras, säger arrangörerna. Målbilden är given – trots enorma svårigheter för oss och samhället i stort vill vi leverera ett EN20 ni sent ska glömma. Tillsammans gör vi något fantastiskt!


SOFIE LINDBLOM

Hon var tidigare Global Innovationschef på Spotify och är idag en flitigt bokad föreläsare i Sverige och internationellt med bland annat två Tedx-Talks.

Sofie var med och byggde upp Spotifys innovationssystem inklusive innovationsstrategi, organisationsdesign, processer och kultur. Hon föreläser om entreprenörskap, innovation, kreativitet, startups och mångfald. På ett konkret sätt förklarar hon hur alla dessa ord hänger ihop, vad de egentligen betyder och hur du kan använda det i din vardag. Sofie har fått många fina omnämnanden genom åren, bland annat som en av de 99 mest lovande yrkesverksamma i Sverige 2017 och samma år utsåg Inspiring Fifty henne till en av de 50 mest inspirerade kvinnorna inom teknik i Europa.

Vi är glada att Sofie har möjlighet att delta på EN20 det nya datumet 3 december, välkommen!

Sofie Lindblom presenteras av Affärsplan Eskilstuna.