Eskilstuna Competence Services – ny tjänst för rekrytering vid etablering

I det senaste nyhetsbrevet från Eskilstuna Logistik och Etablering kan vi läsa följande om den nya tjänsten Eskilstuna Competence Services som handlar om kompetensförsörjning till företag som väljer att etablera sig i Eskilstuna.

——

Du som väljer att etablera dig i Eskilstuna kan nu få hjälp att hitta nya medarbetare.
– Vi förstår att det inte bara är mark och infrastruktur du behöver för att etablera dig och växa här, säger Manuel Brändeborn, marknadschef, Eskilstuna Logistik och Etablering.

– Vi erbjuder den här servicen till alla som väljer att etablera sig i Eskilstuna. Möjligheten att hitta rätt kompetens ska inte vara ett hinder, säger Manuel Brändeborn.

Med den nya tjänsten Eskilstuna Competence Services får du på ett enkelt och effektivt sätt hjälp att hitta nya medarbetare inom till exempel lager och logistik, e-handel, datacenter eller industri. Du får en kontakt från Eskilstuna Competence Services som sammanställer dina behov och gör en samlad förfrågan till alla bemanningsföretagen som ingår i samarbetet och Arbetsförmedlingen. Du väljer sedan vilken eller vilka aktörer du vill gå vidare med.

Den här servicen till nyetablerade och befintliga företag är möjlig genom ett unikt samarbete mellan ett femtontal bemanningsföretag, Eskilstuna kommun, Mälardalens högskola och Arbetsförmedlingen.

– Vi erbjuder den här servicen till alla som väljer att etablera sig i Eskilstuna och till befintliga företag som vill expandera. Möjligheten att hitta rätt kompetens ska inte vara ett hinder, säger Manuel Brändeborn.

Vill du höra mer om denna unika chans för dig som vill etablera företag i Eskilstuna, hör av dig till oss på Eskilstuna Logistik och Etablering.

——

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.