Stora Styrelsedagen

Stora Styrelsedagen 25 oktober bjuder på inspirerande talare, nya kontakter och kunskap för framtiden. Det talas mer och mer om vikten av en styrelse som är professionell, men hur bär man sig åt och varför är det så viktigt? Dagen är fylld med nya tankar, idéer och möten som hjälper dig göra skillnad i styrelserummet, varmt välkommen!

Årets programinnehåll

 • Göran Hogestadh, ordförande StyrelseAkademien Mälardalen
 • Anna Bellman, moderator
  Skarp intervjuteknik, snabba kommentarer och en förmåga att samtidigt skapa skön stämning gör Anna Bellman mycket uppskattad som moderator. Engagerat och träffsäkert lotsar hon mötet från scen, alltid med glimten i ögat.
 • Per Schlingmann
  Per beskriver hur kunskap, globalisering och vår tids verkliga blockbuster – staden – påverkar villkoren för människor, företag och för hur världen kan styras.

  Per har varit partisekreterare, chefsstrateg och kommunikationschef för Moderaterna och anses vara en av arkitekterna till förnyelsen av Moderaterna och valframgångarna 2006 och 2010. Han har varit statssekreterare hos fd statsminister Fredrik Reinfeldt. Inom näringslivet har han varit rådgivare åt företag och organisationer och bland annat vd för kommunikationsbyrån Spider Relations.

 • Pia Gideon, styrelsearbetare
  Pia har bred erfarenhet från att arbeta med såväl noterade storbolag som entreprenörsdrivna småbolag. Hon har idag styrelseuppdrag i börsnoterade, statliga och start-up-bolag. Hon är idag styrelseordförande i börsnoterade Klövern, ordförande i revisionsutskotten i Svevia och Metria. Gideon är ledamot i det noterade isbolaget Proact med inriktning på lagring och molnlösningar. Bland de entreprenörsdrivna bolagen kan nämnas Min Doktor.se och mjukvara bolaget Qlucore. Pia har varit operativt verksam inom Ericssonkoncernen, senast som marknads och kommunikationschef USA Nordamerika. Hon har också en bakgrund som ekonomijournalist och finansanalytiker.
 • Per Westerberg, ordförande StyrelseAkademien och Aktiespararna
  Per Westerberg, svensk politiker och Riksdagens talman 2006-2014 då han ledde Riksdagsstyrelsens arbete. Per var ordinarie riksdagsledamot 1979-2014 och mellan 1991-1994 näringsminister. Per är sedan 2016 ordförande i StyrelseAkademien Sverige och i våras blev han vald till ordförande i Aktiespararna.
 • Guldklubban
  I samarbete med SEB och Deloitte tillkännages regionens nominering till Guldklubban, för förtjänstfullt ordförandeskap.
 • “Väx med ditt företag” med lokala inspiratörer

Tid, plats & pris

Datum: 25 oktober
Tid: kl 11.45-16.45
Plats: Elite Stadshotellet
Pris: 1 biljett inkl entré, lunch, kaffe och kaka 595 kr, paketerbjudanden finns.

Stora Styrelsedagen arrangeras av StyrelseAkademin vars mission är att öka kunskapen om styrelsearbetets betydelse för lönsamhet och utvecklingskraft. Stora Styrelsedagen är ett arrangemang inom ramen för Affärsplan Eskilstuna.

Påbörja ditt deltagande här

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.