17 May 2018
EVOLUTIONSGRUPPER
Kategorier
EVOLUTIONSGRUPPER

Jobbevolution

Vi i arbetsgruppen jobbevolution vill få människor och företag i Eskilstuna att växa. I vår grupp vill vi titta på rekrytering på ett nytt sätt. Kan vi till exempel använda oss av varandras rekryteringsprocesser och tillsammans skapa fler jobbtillfällen i Eskilstuna?

Veronica Gustafsson veronica@tunapark.se
Allen Ustamujic allen.ustamujic@arbetsformedlingen.se


Samhällsevolution

I Eskilstuna finns klyftor inom staden, beroende på i vilket område du bor i. Arbetslösheten är hög i Eskilstuna och den är särskilt hög i vissa delar. En del står idag långt ifrån arbetsmarknaden och saknar efterfrågad kompetens. Men det betyder inte att de saknar vilja, engagemang och en annan typ av kompetens. Vi vill samla alla goda krafter (näringsliv, föreningsliv, kommun mm) för att bygga en stad med integration där vi lär och lär ut, tycker olika och är överens, delar perspektiv och får nya.

Malin Sturk malin.sturk@eskilstuna.se
Dean Moore dean.moore@frankprojektpartner.se

Kunskapsevolution

Arbetslösheten sjunker i Eskilstuna och det är positivt, bland annat för att vi då får en tryggare och attraktivare stad att leva och verka i. Arbetsgivarna har ett stort behov av att hitta rätt kompetens. Vi vill i vår grupp arbeta med att attrahera, utveckla och behålla kompetens.

Veronica Haugdahl veronica.haugdahl@eskilstuna.se
Andreas Frisk andreas.frisk@secor.se

Respektive EvolutionsGrupp håller sina workshops under veckorna 36, 41, 46 och reservtid v.48.

Påbörja ditt deltagande här

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka. Genom att registrera dig accepterar du vår Policy för personuppgifter.