Hallå Edvin! #ungdriveacademy

Att inspirera och sprida kunskap om entreprenörskap i alla åldrar är oerhört viktigt. Vi tog en pratstund med Edvin Unneberg.

– Jag skulle beskriva mig som en glad och energisk 21-åring som vill sin omgivning det bästa. Jag driver i dagsläget Agenci Marknadsbyrå tillsammans med min kära vän & kollega Christian Hägler. Vid sidan om det projektleder vi UngDrive Academy här i Eskilstuna.

Berätta kort om din företagarresa?

– Jag började kränga saker som 13-åring i spelet Minecraft. Där kom intresset för entreprenörskap till liv. Tre år senare tog det fart igen på riktigt. Jag fick chansen att driva företag via UngDrive Academy. En lärorik och energifylld sommar som ligger till grund till vart jag är på väg idag. Sommaren med UngDrive tog mig vidare till två års UF-företagande som gjorde det självklart för mig att starta bolag på riktigt efter studenten. Det började med byxföretaget Wider Clothing som ledde till heltid med mitt eget företag – Agenci Marknadsbyrå.

Nu driver du och din kollega UNG DRIVE ACADEMY i Eskilstuna. Berätta!

– Jag och Christian har kört ihop länge, UngDrive Academyföretag som 16-åringar och vi har sedan dess hjälpt till med allt ifrån rekrytering av ungdomar till inspirationsföreläsningar och coachning. Ska bli sjukt kul att få ge ungdomar den viktiga starten på en entreprenörsresa under sommaren. Det är någorlunda önskar att alla ungdomar får uppleva.

Var och hur hämtar du energi?

– Haha, får ofta den frågan faktiskt. Personer runt omkring mig inte tycker att jag återhämtar mig, vilar och att jag jobbar för mycket. Komiskt nog så är det precis tvärtom, jag får energi av att omge mig med människor som jag tycker om. Att vara i miljöer där det ständigt händer saker, då utvecklas jag. Jag har också förmånen att driva företag med min bästa vän, bara det ger mig energi att gå till jobbet varje dag. Jag har fantastiska vänner runtomkring och en underbar familj som ger mig motivation och stöd. Sen har jag bra rutiner som gör att jag får kontinuerlig träning och sömn, med en grym kost som pricken över i:et.

Du fick ta emot @ufsodermanland stipendie 2020 – ska du gå på EN22?

– Nej tyvärr inte, fullt upp i år. Men vi ses nästa år!

Sista anmälan till Ung Drive Academy är den 30 April.