Hallå Emelie och Alexander! #PlatsEvolution

Först ut att presentera sig, av våra nya sammankallande är Emelie Gard och Alexander Lundvall som berättar om sin evolutionsgrupp #PlatsEvolution. Vi får veta vilka förväntningar de har på hösten, vad platsevolution betyder för dem och varför du ska engagera dig!

Berätta lite om er själva och vad ni arbetar med

E: Jag är född i Nynäshamn men flyttade till Eskilstuna 2008. Har jobbat på Eskilstuna Convention Bureau sedan 2013. Där värvar jag både nationella och internationella möten till Eskilstuna. Så mitt jobb går helt enkelt ut på att berätta hur bra Eskilstuna är!
A: Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna och har varit aktivt engagerad för staden i olika roller de senaste 10 åren. Nu arbetar jag i fastighetsbranschen där jag driver olika utvecklingsprojekt.

Ni är båda sammankallande till en evolutionsgrupp – vad innebär PlatsEvolution för er?

E: Oavsett om man bara är här på besök eller funderar på att flytta hit så handlar platsevolution, för mig, om hur vi gör vårt Eskilstuna ännu bättre än vad det är idag. Vi har en hel del att vara stolta över i Eskilstuna men vi kan inte sätta oss ner och vara nöjda.
A: För mig innebär platsevolution möjligheten att skapa kanaler för utveckling av stadens och dess platser. På detta sätt kan vi ta tillvara på det stora engagemang som finns i Eskilstuna. Platser påverkar oss alla, oavsett om det är avlämningsplatsen vid dagis, entrén till arbetsplatsen eller den lokala idrottsplatsen.

Vilka förväntningar har ni på höstens arbete?

E: Jag hoppas på att det kommer fram spännande ideér och att alla som vill verkligen ta chansen att vara med. Alla ideér är välkomna och alla idéer är värda att diskuteras ett varv eller två.
A: Jag förväntar mig intressanta förslag med högt i tak. Vid den första workshopen kommer vi fokusera på vad vi vill åstadkomma, vilka initiativ vi vill få fram. Resterande kommer handla om hur vi gör det.

Varför ska man engagera sig i er grupp?

E: För att man har ett starkt Eskilstunaengagemang och man vill vara med och göra skillnad. Det är tillsammans vi kan skapa förändring i stort som i smått. Och allt har betydelse för helheten.
A: Vi erbjuder möjligheten att vara med och skapa nya arbetssätt för hur platser i Eskilstuna utvecklas – behöver jag säga mer än så?

Hur ser sommaren ut för er del?

E: I år kommer jag att ha ”hemester”, vi håller på med ett stort trädgårdsprojekt hemma och det kommer nog ta hela sommaren.
A: I sommar ska jag spendera mycket tid med familjen och framförallt min systerson. Det blir även en del segling och någon resa till södra Europa.

Vill du komma i kontakt med Emelie och/eller Alexander – skicka ett mejl!
emelie@eskilstuna.nu alexander@faskungefastigheter.se

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”-” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_css_main_element=” font-family: ‘DIN Next W01 Regular’;|| font-size: 1.25em;|| font-weight: bold;|| line-height: 1.5;|| color: #000000;” disabled=”on” disabled_on=”on|on|on” locked=”on” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Kategorier

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.