Hallå Jens! #byggfrukost

I veckan arrangerades Byggfrukost – ett nätverk för företag som arbetar för att utveckla fastigheter i Eskilstuna. Efter ett långt uppehåll träffades nätverket denna gång på Munktell Science Park för att kompetensutveckla och stärka det lokala nätverket inom branschen för arkitektur, bygg och fastighet. Temat vid detta tillfälle var ‘Framtidens arbetsplats’.

En av deltagarna denna morgon var Jens Lord, verksamhetschef på RG Bostad och vi passade på att ställa några frågor:

Varför var du här idag?

 – Spännande rubrik på ämnet, och jag tycker det är viktigt att engagera sig i det som arrangeras.

Hur upplevde du mötet?

 – Mötet gav en inblick i hur vi eventuellt kan komma att se på den fysiska arbetsplatsens utformning och betydelse efter pandemin.

Berätta om något pågående arbete som engagerar dig

– Som synes på bilden, så har november månad blivit Movember hos oss på RG Bostad, där vi uppmärksammar och samlar in pengar till förmån för forskning av prostatacancer.

Vad skulle du vilja ha för teman på kommande Byggfrukostar?

– En spännande rubrik, egentligen på samma tema skulle kunna vara. ”Hur behöver ledarskapet förändras efter pandemin”

Initiativtagare till Byggfrukost är Anna-Karin Kjellin och Caroline Axelsson, anca inredningsarkitekter. De kände att det saknades en samlingspunkt och ett nätverk för företag som arbetar för att utveckla fastigheter i Eskilstuna. Syftet med Byggfrukost är att vara en naturlig och öppen mötesplats för kompetensutveckling, för att knyta nya kontakter och framför allt för att träffas under avslappnade och trevliga former.

I styrgruppen utöver Anna-Karin och Caroline arbetar också Sofia Norstedt, PQ Projektledning och Stina Adolfson Kiviaho, Affärsplan Eskilstuna.

Affärsplan Eskilstuna är en samarbetspartner och ett faciliteringsstöd till Byggfrukost.