Hallå Johan Bokström! #MiE

 

Våren är årsstämmornas tid. Vi passade på att ta en pratstund med Johan Bokström, nytillträdd styrelseordförande för MiE (Marknadsföreningen i Eskilstuna), som gästade 10FIKA i förra veckan.

Berätta, vem är du?

Jag är en nyfiken, framåtskridande, glad entreprenör som har suttit i Marknadsföreningens styrelse i 2 år. Jag jobbar sedan 11 år tillbaka som fotograf efter att ha tröttnat på mitt gamla jobbliv som musikkonsult och eventmakare. Jag har tidigare gjort saker som Företagsrocken, Cult-tävlingen, Sommarens sista suck-festivalen, Fest & bröllopsmässan, uppstart av musikhus i flera städer, mm.

Nytillträdd ordförande för MiE, hur känns det?

Det känns spännande och roligt. Har ju 2 år bakom mig i denna styrelse så det känns bra att bli ordförande och jobba vidare med denna fantastiska styrelse och möta alla våra medlemmar.

10FIKA – ett av flera resultat ur coronakrisen, du var gäst i fredags, berätta

Det är roligt och känns bra att det kommer bra saker ur den här hemska Coronatiden vi nu har. Bra att vi använder de digitala plattformarna och skapar bra saker. Det händer mycket grejer nu och jag ser fram emot alla nya saker som kommer att komma, samarbeten som knyts. Det är det här jag vill minnas när man senare ser tillbaka på allt när det har stillat sig och coronan har blåst bort

Kommande planer för MiE?

2020 har ju inte alls blivit som vi hoppats på. Allt vad vi gör i Marknadsföreningen har ju ställts in pga coronakrisen. EN20-galan fick ju stoppas i Mars. Våra morgonsoffor på MSP är stoppade likaså Stora Marknadsföringsdagen. Vi i styrelsen har ett viktigt arbete framför oss nu när vi måste ställa om och hitta andra infallsvinklar och ideér för tiden som kommer. Jag känner dock ingen oro för detta utan ser fram emot detta ihop med alla kreativa och starka styrelsemedlemmar.

Vad betyder samverkan för er?

Oerhört viktigt. Titta bara nu på alla samarbeten som har startat i och med Corona. Fantastiskt 🙂

Vad är det bästa med Eskilstuna?

Jag tycker att det är spännande att vara i Eskilstuna med allt som sker och allt som nu görs om inom kommunen. Titta tex på högskolan eller på Munktellområdets utveckling. Att näringslivet och kommunen satsar samt alla företag som kommer till och satsar. Det känns jäkligt bra.

Vad gör du i sommar?

Jag kommer att jobba med fotouppdrag samt att jag kommer att umgås med min sambo och utnyttja grillen totalt 🙂

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.