Hallå Karin och Niklas! #SmartDigitalEvolution

Snart är det avslutning för Karin Schött och Niklas Johanssons arbetsgrupp SmartDigitalEvolution. Under hösten har de hållit i fyra workshopar som har resulterat i tre nya initiativ. Vi passade på att ta några ord med dem efter den sista träffen innan vår gemensamma Kick Out den 5 december.

Hur känns det nu?
Det känns bra nu!

Vad kommer er grupp att presentera på KickOuten den 5 dec?
Vår grupp kommer att presentera flera digitala och smarta funktioner och tjänster som på sikt kommer att evolutionera Eskilstuna!

Hur har stämningen varit i er grupp?
Stämningen har gått från att vara något stel till uppslupen, hjärtlig, varm och fokuserad.

Vad har ni haft för utmaningar?
Vi har inte haft några utmaningar, bara möjligheter!

Vad ser ni för nytta med höstens arbete, både personligt och för deltagarna?
Det har varit väldigt roligt och inspirerande att följa deltagarna från första mötet där agendan för många kändes bred. Tills nu där vi kan se tre grupper som var och en har en konkret idé/lösning och som vi också tror kommer att realiseras. Spännande!

Kommer ni att fortsatt engagera er i Affärsplan Eskilstuna?
Det kommer vi säkert att göra!

——–

En Kick Out är det tillfälle då höstens arbetsgrupper presenterar sina initiativ. Denna gång träffas vi på Munktell Science Park den 5 december – välkommen att anmäla dig här om du är nyfiken eller intresserad av att engagera dig.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.