Hallå Madeleine! #Transcom

Nu är arbetsgrupperna igång på riktigt och respektive grupps första workshop har genomförts. Vi passade såklart på att höra oss för hos några deltagare. Först ut är Madeleine HedströmTranscom som tycker att första träffen var över förväntan.

Berätta lite om dig själv.

Jag arbetar som HR Business Partner på Transcom här i Eskilstuna. Som person är jag väldigt engagerad och drivs av att skapa ett ökat välmående både i verksamheten och hos individerna. Stora delar av mina dagar ägnar jag åt chefsstöd samt arbete med frisknärvaro och arbetsmiljö. Jag har ett otroligt varierande arbete med många olika arbetsuppgifter och ansvarsområden, vilket jag trivs väldigt bra med.

Nu har JobbEvolution haft sin första workshop, hur kändes det?

Jättebra, den överträffade mina förväntningar! Jag förväntade mig en intressant och givande workshop, men att det redan känns så här pass utvecklande känns väldigt roligt. Otroligt spännande med alla olika kompetenser och erfarenheter som finns samlade.

Vad tror du är en framgångsfaktor i Affärsplan Eskilstuna?

Människorna. Jag är själv inte från Eskilstuna, och förvånas fortfarande dagligen över hur trevliga och tillmötesgående människor är här. Generellt sett upplever jag Eskilstunaborna som öppna, prestigelösa och ambitiösa, en väldigt fin kombination.

Har du några roliga planer i höst?

Privat är jag mitt uppe i en flytt just nu, så det är en hel del fixande och pysslande med det. På jobbet ser jag fram emot att få starta upp och delta i lite olika projekt nu under hösten.

Vad skulle du säga till någon som är nyfiken på Affärsplan?

Engagera er! Det är så roligt och givande. Man får chansen att både utvecklas som person och att möta intressanta människor, dessutom får man möjligheten att vara med att bidra till Eskilstunas utveckling.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.