Hallå Michael! #ATEA

Från arbetsgruppen KunskapsEvolution fick vi input av Michael Strandtoft på ATEA som delade med sig av intrycket från första mötet, vad han tycker är det bästa med Eskilstuna och vad Stugan är för något.

Berätta lite om dig själv.

Konsultschef på Atea Sverige AB. Engagerad i vår satsning mot privatmarknad, det vill säga små och medelstora privatägda företag i Eskilstuna. Privat engagerad i min och kompisens Peter Marchiones ”kulturbolag” Modernshortcuts där vi hjälper andra artister. Vi har också egna gruppen Stugan.

Hur är du engagerad i Affärsplan?

Genom att vara en del av Affärsplan med inriktning mot kunskap. Hoppas att kunna påverka och göra skillnad därför är jag engagerad. Jag vill se saker hända i verkligheten att det blir skillnad.

Berätta om första workshopen, hur kändes det?

Det var lite spretigt först. Men så är det ofta innan man lär känna gruppen och arbetsuppgifterna.

Vad tror du är en framgångsfaktor i Affärsplan Eskilstuna? 

Att det är en konstellation av människor med olika bakgrund, yrken och erfarenhet. Sen att det både är näringsliv och kommun är bra.

Vad tycker du är det bästa med Eskilstuna?

Att det gått ifrån en klassisk industristad där det mesta kändes grått och mörkt till att ändra inriktning men fortfarande med industriarvet men nu i positiv anda.

Har du några roliga planer i höst?

Ja på jobbet gör vi flera roliga samarbeten som jag hoppas kunna nå ut utanför Eskilstuna. Som förhoppningsvis kommer att sätta Eskilstuna i fokus. Sen är jag och min kompis Peter också engagerade i Nattljus Eskilstuna med vår grupp Stugan. Nattljus är också något som jag tycker påverkar Eskilstuna positivt.

Vad skulle du säga till någon som är nyfiken på Affärsplan?

Det ska förända Eskilstuna till att bli ännu mer positivt!

Här kan du komma i kontakt med arbetsgruppen KunskapsEvolution

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.