Hallå Pontus, Magnus och Rocco #eskilstunautmaningen

Genom Eskilstunautmaningen skapas feriejobb, praktikplatser, läxhjälp, mentorer och möjlighet till studiebesök ute i arbetslivet. Mötet mellan arbetsgivare och gymnasielever matchas, bokas och följs upp via eskilstunautmaningen.nu
I samband med vårt månatliga möte med projektledarna passade vi på att ställa fyra snabba frågor till dem.

Vilka är ni?
Pontus Wiederholm från Rekarnegymnasiet, Magnus Dahl från Rinmangymnasiet och Rocco Gustafsson från S:t Eskils Gymnasium. Samtliga är projektledare för Eskilstunautmaningen på respektive skola.

Vad händer just nu?
Just nu har vi fokus på sommarjobb, under januari har vi haft över 1500 sommarjobb ute som elever kan söka, och fler jobb är på G. Vi jobbar också med framtidsdagen som sker torsdagen 19 mars på Rekarne gymnasiet, där får elever träffa företrädare för näringslivet på en stor inspirationsmässa.

Vad är samverkan för er?
Vi samverkar hela tiden, vårt mål är att på ett smidigt sätt koppla ihop gymnasieskolan med arbetsgivare, vi företräder över 3500 elever där samverkan är ett ledord för att lyckas med vårt uppdrag.

Det bästa med Eskilstuna?
Pontus????Närheten till naturen… runt Eskilstuna finns otroligt fin natur där jag tillbringar mycket tid.
Rocco????Lagom liten, Lagom stor… sjunger Towa Carson, och det är precis så. Eskilstuna är en stad som rymmer mycket utan att vara för stor.
Magnus????????En framtidstro och ett stort engagemang för staden. Vi utvecklas framåt hela tiden. Vi är vinnare!

#affärsplaneskilstuna #näringslivsevolution #kunskapsevolution #eskilstuna #tillsammans #rekarnegymnasiet #rinmangymnasiet #steskilsgymnasium

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.