Hallå Putte Jonsson! #företagarnätverket

Putte Jonsson, Johnson & Son Bygg AB deltog på Handelskammaren Mälardalen och Eskilstuna kommun Näringslivs senaste möte med företagarnätverket. Dessa träffar arrangeras 4 gånger per år och vid detta tillfälle var Profeel värd för mötet.

Varför deltog du på frukostmötet?

– Jag tycker att det är ett bra möte och denna gång deltog jag för att få kontakt med näringslivsdirektören. Tyvärr har jag många motgångar med kommunen just nu, vilket är frustrerande.

Tog du del av någon värdefull information eller några värdeskapande möten?

– Arbetet med Energy Evolution center tycker jag är väldigt intressant. Sen fick jag till ett möte med Niklas Edmark och har bokat in honom på ett besök till vårt kontor.

Vad innebär ett bra näringslivsklimat för dig?

– Ett bra näringslivsklimat betyder mycket för mig, det är viktigt med bra relationer.

Nuläge och framtid?

– Jag driver en byggfirma i Eskilstuna med 28 anställda och håller nu på med en detaljplan på 30 villatomter i Odlaren. Den stora utmaningen är att vi inte kommer framåt med kommunen. I övrigt har vi ett jättetryck i byggsektorn och vi kommer att nyanställa, vilket är trevligt😃

#företagarnätverk#eskilstuna#näringsliv#näringslivsklimat#bygg