Hallå Robert Lönnberg! #byggfrukost

I veckan arrangerades den fjärde Byggfrukosten i Eskilstuna och denna gång på temat ’Hur bygger vi med hänsyn till vår stads arv?’ med inbjudna föreläsare Henrik Kjellin, Structor Miljöteknik, och Emina Jusic, miljökontoret, Eskilstuna Kommun.
En av deltagarna var Robert Lönnberg, Lönnebergs måleri och fönsterrenovering. Vi ställde 4 snabba frågor:

Varför var du här idag?
– För att träffa intressanta och drivna ”byggkollegor” och för att lyssna o interagera i dagens tema ”mark och marksanering”

Hur upplevde du mötet?
– Det var mycket givande och många intressanta frågor diskuterades.

Vad skulle du vilja ha för teman på kommande Byggfrukostar?
– För mig som entreprenör inom bygg- och fastighetssektorn så är vägar och trafikfrågor viktiga.
Om vi ska kunna underhålla fastigheter och serva hyresgästerna i dom så är det oerhört viktigt att vi kan på ett enkelt sätt transportera oss mellan materialleverantörer, nyckelutlämningsplatser vår verkstad och arbetsadressen på ett smidigt sätt

Vad är det bästa med Eskilstuna?
– Att Eskilstuna och dess innevånare har en vilja att alltid befinna sig i en ”förbättringsarbetefas”.

Initiativtagare till Byggfrukost är Anna-Karin Kjellin och Caroline Axelsson på ANCA Inredningskontor. De kände att det saknades en samlingspunkt och ett nätverk för företag som arbetar för att utveckla fastigheter i Eskilstuna. Syftet med Byggfrukost är att vara en naturlig och öppen mötesplats för kompetensutveckling, för att knyta nya kontakter och framför allt för att träffas under avslappnade och trevliga former.

Affärsplan Eskilstuna är en samarbetspartner, ett faciliteringsstöd och ingår i styrgruppen för Byggfrukost.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.