Hallå Roger Holm! #företagarnätverket

En av deltagarna på frukostmötet som arrangeras av Handelskammaren Mälardalen och Eskilstuna kommun Näringslivs var Roger Holm, försäljningschef på Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö. Företagarnätverkets träffar arrangeras 4 gånger per år och vid detta tillfälle var Profeel värd för mötet.

Varför deltog du på frukostmötet?

– Det är ett bra tillfälle att möta andra företag och företagare samt att hålla sig uppdaterad om vad som händer i det lokala näringslivet.

Tog du del av någon värdefull information eller några värdeskapande möten?

– Jag tycker att alla föreläsningar var intressanta och det är alltid intressant att få höra lite historia och vad som är på gång hos värdföretaget, denna gång Profeel.

Vad innebär ett bra näringslivsklimat för dig?

– Ett bra näringslivsklimat stöttar företagens investeringsvilja. Det ska underlätta för tillväxt och konkurrenskraft.

Berätta kort om verksamheten – nuläge och framtid?

– Vi på Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö (ESEM) är ett företag som ska bidra till ett bra näringslivsklimat. Vi bidrar i det lokala näringslivet genom att erbjuda smidiga lösningar inom elhandel, återvinning, fjärrvärme, fiber, elbilsladdning mm.

Hållbarhet är något som är hetare än någonsin och i det arbetet har vi en viktigt roll genom att erbjuda företagen hjälp inom området. Vi har och utvecklar produkter och tjänster som möjliggör och underlättar hållbarhetsarbetet för våra kunder, de lokala företagen.

Det händer otroligt mycket inom vår verksamhet och bransch, tex elnätets utmaningar, volatiliteten inom elhandeln, solkraft som energikälla och smarta lösningar för elbilsladdning som växer explosionsartat. Det är otroligt spännande att få vara med på den resan och kul att vi kan hjälpa de lokala företagen på sin hållbarhetsresa.

#företagarnätverk #näringslivsklimat #eskilstuna #energi #hållbartnäringsliv #hållbaraföretag