Handla för Eskilstuna fortsätter sin kampanj

Initiativet Handla för Eskilstuna fortsätter sin kampanj som syftar till att medvetandegöra de positiva effekterna av lokal handel. 

Kampanjens mål är att få Eskilstunaborna att känna att deras val gör skillnad. Genom att handla lokalt gör du ett aktivt val att stödja lokalt företagande men också samhället, vilket i sin tur bidrar till en levande och välmående stad.

– Vi vill öka Eskilstunabornas medvetenhet inför att deras val gör skillnad. Handla lokalt och bidra samtidigt till att fler i din stad får jobb och ökade intäkter till kommunen som kan förvaltas på vård, skola och omsorg, säger Veronica Gustafsson, centrumchef på Tuna Park. 

Projektet och kampanjen Handla för Eskilstuna är ett initiativ sprunget ur Affärsplan Eskilstuna och har sin grund i det unika samarbete kring handeln som pågått mellan Eskilstuna Innerstad, Tuna Park, Gamla staden, Torshälla handel, Ica Maxi, Folkesta och Destination Eskilstuna.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.