Höjdpunkter från (be)STÄMMA 2024

🎉 Ett stort tack till alla som deltog på årets fullsatta och soliga (be)STÄMMA och SME-dialog! 🌞

Idag genomförde vi den nionde omgången av (be)STÄMMAN – Affärsplan Eskilstunas viktigaste möte.

Engagemanget var imponerande när kommunkoncernen, lokala politiker och näringslivet samlades för gå igenom året som gått liksom vägen framåt för hur vi ska nå målet “Eskilstuna ska bli Sveriges bästa kommun för små och medelstora företag”.

Höjdpunkter från dagen:

✨ Presentation av handlingsplanen som syftar till att göra Eskilstuna till Sveriges bästa kommun för små och medelstora företag.

✨ Korta och konkreta statusrapporter från kommunens olika förvaltningar.

✨ Inspel från politiken när Jari Prenker Puustinen och Jimmy Jansson berättade hur de arbetar för att vi ska uppnå målet “Eskilstuna ska bli den bästa kommunen för små och medelstora företag”.

✨ Avtackning av avgående medlemmar i Tillväxtrådet Marie Svensson vd på Tjeders och Goran Raundusi vd på Rojan Food och presentation av Tillväxtrådets nya medlemmar Maria Blomkvist vd på LÖNNBERGS MÅLERI AB och Johan Harlén vd på RMS Lagerinredningar – grattis och välkomna!

✨ Härlig SME-dialog i workshopformat där deltagarna bidrog med värdefulla insikter och förslag.

📘 Vi hade även glädjen att dela ut rykande färska exemplar av populärversionen av handlingsplanen. Missade ni att ta ett exemplar är ni välkomna till stadshuset för att hämta en broschyr!

💬 Återigen tack för alla inspirerande möten idag liksom givande diskussioner. Det är genom dialog och samverkan som vi kan göra verklig skillnad.

Tack också till Göran Hogestadh för ett som alltid enastående ordförandeskap!