Jobb på Torget blev en succe´

Eskilstuna när vi är som bäst!

På mindre än en månad kunde vi tillsammans med Arbetsförmedlingen genomföra en idé som blev ett helt nytt koncept – Jobb på torget – ett nytt sätt att söka jobb på! Arbetsförmedlingen i samarbete med Affärsplan Eskilstuna bjöd in alla bemannings- och rekryteringsföretag till att delta i  ett rekryteringsevent och den 25 april fick arbetssökande möjlighet att träffa tolv bemanningsföretag, som alla söker personer till olika uppdrag, mitt på Fristadstorget.

På fotot ser vi en ny aktör i Eskilstuna, Marie Ullenius på Tranpenad intervjuas av Eskilstuna kurirens reporter. ‘Den här aktiviteten skulle definitivt inte vara möjlig att genomföra i Stockholm’ var hennes egen kommentar kring Jobb på Torget.

Snart genomför vi aktiviteten igen – men vilket torg det bli, det berättar vi sen. Trevlig helg!

#jobbpåtorget #eskilstuna @bestbemanning.rekrytering @fiksgroupab @adecco_eskilstuna @onepartnergroupeskilstuna @manpowereskilstuna @experissweden @lerniaab @randstadsweden @montico_sverige @uniflexbemanning

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.