Kliv in i staden

Det här är Johan Belking, Robin Ljunggren Bergström och Slawik Misiak och tillsammans har de arbetat fram initiativet Kliv in i staden. I samband med avslutningen på Munktell Science Park ställde vi 4 snabba frågor även till denna arbetsgrupp. #SmartDigitalEvolution

Hur känns det?
Det känns bra. Vi är taggade till tusen!

Berätta om initiativet!
Vi vill ta fram en 3D-plattform för att visualisera staden i den dimension vi lever i. Plattformen ska kunna ligga till grund för andra initiativ, till exempel virtuella trygghetsvandringar och försäljning av fastigheter. Man ska också kunna visualisera Eskilstunas historia genom en tidslinje och därigenom förstå stadens utveckling.

Vad ser ni för nytta med höstens engagemang och arbete?
Idéer får komma upp till ytan. Mycket kompetens sitter på egna kammare. Nu har vi drivna aktörer som pushar oss att testa våra egna idéer och att även offentligt våga berätta vad man tycker och tänker.

Vad blir nästa steg?
Att försöka få ihop mycket data till en applikation.

 

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.