Hallå Isabella! #ungdrive

I Eskilstuna och övriga Sverige pågår just nu världens bästa sommarjobb – UngDrive. Vi passade på att prata med en av ungdomarna som driver sommarföretag. Hej! Vem är du?

– Tja! Isabell Philipson Bohm heter jag, en glad och driven 18 åring som lever för nya utmaningar och nya erfarenheter i livet. Jag är en snäll tjej som lever efter att sprida kärlek.

Jag frågade mina bröder, Emil 7 år och Melker 5 år, om hur de skulle beskriva mig – ’du är snäll, rolig, glad, fin och världens bästa kvinna som har solglasögon’. Det är jag i ett nötskal.

Varför sökte du till UngDrive?

– Jag tyckte att det var en rolig grej och möjlighet till att göra affärsidé till verklighet. Frågan är varför ska man inte söka? Hahaha, alla borde söka som har tålamod och gillar att utmana sig själv.

Vad ser du mest fram emot med UngDrive?

– Det jag ser fram emot mest är minnen man får efter denna sommar, men även erfarenheten efteråt. Jag tror man växer som människa och blir mer självsäker och tvivlar mindre på sig själv.

Vad handlar din affärsidé/företagandet om?

– Mitt företag är en utomhusbio, en bio för alla som visar varierade filmer för alla åldrar. En perfekt dejt eller en rolig grej att göra med polarna!

Vill du bli företagare i framtiden?

– Jag skulle lätt vilja bli företagare i framtiden. Vill man så kan man och jag har lärt mig att har man driv och tillåter sig själv att misslyckas men sedan kämpa vidare, klarar man allt. Företagare verkar vara ett roligt och lärorikt yrke.

#ungdrive #ungdriveacademy #företag #sommarföretag #eskilstuna