Maria Lönnerek – en tillbakablick

Maria Lönnerek, näringslivsutvecklare på Eskilstuna kommun och en av de engagerade och drivna krafterna i Affärsplan Eskilstuna.

En kort tillbakablick på året som gått

– Ett unikt år på många olika sätt. ”Ställa om” känns som ett begrepp som präglar 2021 – på gott och ont. Många har tyvärr sett sina livsverk gå i graven och både barn och vuxna har drabbats negativt av uppsägningar och distansarbete, vilket gör ont i hjärtat. Om vi fokuserar på det positiva har många nya samarbeten och konstellationer skapats – fler GÖR tillsammans! Det hoppas jag att vi fortsätter att ta med oss in i 2022.

Framtidsspaning 2022

– Att vi fortsatt arbetar tillsammans på bred front för ett stärkt näringslivsklimat, där såväl trygghet som kompetensförsörjning är viktiga pusselbitar. Jag hoppas att arbetslösheten i Eskilstuna fortsätter att sjunka vilket bidrar till att livskvalitén ökar i samhället. Sedan ser jag givetvis fram mot att Eskilstuna är en universitetsstad från och med januari 2022.

Det här ser jag fram emot

– En skön avkoppling med familj, vänner och lite träning på det, sedan ett nytt år med nya oupptäckta möjligheter och förhoppningsvis en fysisk (be)Stämma för Affärsplan Eskilstuna den 3 maj😊