Nu lanseras en ny företagswebb

Nu blir det enklare för dig som vill starta ett företag, utveckla ditt företag eller etablera en verksamhet i Eskilstuna. Nu utvecklar kommunen sin företagsservice genom att starta en webbplats som vänder sig direkt till företagare. Snabb och enkel information som berör företagare, allt samlat på en plats.

Företagswebben vänder sig till dig som vill starta ett företag, utveckla ditt företag eller etablera en verksamhet i Eskilstuna. Webbplatsen ger dig snabb och lättillgänglig företagsservice, med samlad näringslivsinformation på en plats. Du får bland annat veta vilka tjänster som Eskilstuna kommun erbjuder till företagare och du kan lätt komma i kontakt med rätt verksamhet utifrån ditt behov. Du hittar även information om vilka tillstånd du kan behöva söka eller vilka regler som gäller för din verksamhet.

Besök företagswebben på: https://foretag.eskilstuna.se/foretag
Följ också näringslivsavdelningens facebooksida

Så togs företagswebben fram
Förslaget att ta fram en företagswebb kom ursprungligen från ett initiativ i Affärsplan Eskilstuna, en plattform för samarbete mellan det lokala näringslivet och Eskilstuna kommun. För att kunna utforma en webbplats som skapar värde för företagare tog kommunen fram webbplatsen tillsammans med företagare i Eskilstuna.

För mer information, kontakta näringslivsavdelningen:
Telefon: 016-710 23 88 (röstbrevlåda)
E-post till foretagsservice@eskilstuna.se.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.