Nyheter från Näshulta

Nu är trion som ska driva Affärsplan Näshulta startklara. En positiv och fantastisk utveckling av Affärsplan Eskilstuna.

Detta kan vi läsa på Näshultas Facebooksida:

Nu kickar vi igång arbetet med Affärsplan Näshulta. Det blir en projektledartrio bestående av Åse Haukebö Roos, Kristina Larsson och Elin Ericsson som kommer leda arbetet framåt tillsammans med alla eldsjälar som finns i Näshulta. Målsättningen är att, under två år, skapa ett arbetssätt så att vi tillsammans lyckas skapa 65 nya arbetstillfällen samt 65 nya elever till Näshulta Friskola till år 2030. Det klubbades igenom tillsammans med ett stort antal Näshultabor på ByStämman i november 2018.

Allt arbete som har lagts ner i Näshulta under alla år är grunden till framtiden och med den enorma kraft som finns i Näshulta kan det här bli hur bra som helst. Nu är framtiden här så nu kör vi! Tillsammans. Under Kulturveckan kommer vi finnas på plats vid Haneberg och då ser vi fram emot att träffa er!  Vi tackar WeeLaborate för rekryteringsarbetet.” #Weelaborate #AffärsplanEskilstuna #landsbygdsevolution #näshultaintresseforening #leadersormland

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.