Nytt campus i Eskilstuna

MDH bygger, tillsammans med Eskilstuna kommun, ett nytt campus i stadskärnan: Eskilstunas nya mötesplats för kunskap, kreativitet och samverkan. Den officiella invigningen kommer att gå av stapeln den 27 maj och du är varmt välkommen att vara med. OBS! I och med den situation som råder senareläggs den officiella invigningen av campus i Eskilstuna. Datum ej fastställt.

MDH:s nya campus, vars arkitektur hämtat inspiration från industristaden Eskilstunas tegel och närheten till ån, är anpassat för samverkan. Allt för att attrahera framtidens studenter, medarbetare och samverkanspartners. Lokalerna har byggts för framtidens digitala verklighet, där världsledande forskning och utbildningar som efterfrågas på arbetsmarknaden samlas under ett och samma tak.

Välkommen på invigning

OBS! I och med den situation som råder senareläggs den officiella invigningen av campus i Eskilstuna. Datum ej fastställt.

Välkommen på onsdag 27 maj invigs byggnaden och du är varmt välkommen att vara med. Under den officiella invigningsceremonin klockan 15.00 blir det bland annat tal av rektor Paul Pettersson och ministern för högre utbildning och forskning, Matilda Ernkrans.

Besökarna kan också se fram emot musikframträdanden av lokala aktörer, forskarföreläsningar, guidade visningar samt utställningar av studenter, lärare och forskare.

Det genomgående temat för invigningen är hållbarhet och framtidssäkring: ”Vi framtidssäkrar dig, Eskilstuna, Sörmland, Mälardalen, Sverige och världen”.

Invigningen blir startskottet på ett invigningsår där MDH:s verksamhet kommer att presenteras utifrån FN:s 17 globala mål för hållbarhet.

Mer information

För mer information, besök https://www.mdh.se/nytt-campus-i-eskilstuna eller kontakta Jessika Hedén, projektledare för invigningen.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.