Pernilla Kjellström gästar #10FIKA

Fredagen den 8 oktober livesänder vi 10FIKA med temat ”Samhällsutveckling – fokus bygg & fastighet” och en av gästerna är Pernilla Kjellström, program manager för @NRGIZE.

Vad kommer du att dela med dig av på fredag?

– Jag kommer att prata om proptech, vad det är och vilka möjligheter till nya affärsmodeller som finns för aktörer i fastighetsbranschen. Hur man som fastighetsägare verkligen kan lära känna sin fastighet och sina hyresgäster – och varför det är så viktigt!

Varför tycker du att man ska man titta på 10FIKA på fredag?

– Fastighetsbranschen har kanske inte tagit till sig digitaliseringens fördelar men nu är det verkligen hög tid att bli nyfiken och fundera kring vad detta egentligen innebär för mig som fastighetsägare eller förvaltare. NRGIZE och våra proptechbolag besitter enormt mycket kunskap och vi lever redan i framtiden – dessutom kommer det garanterat att bli kul!

Några av de övriga gästerna är Ankie Bandstigen – Faskunge Fastigheter AB, Jonas Lundin – Tuna Entreprenad AB och Gunnar Lindstedt – Carlstedt Arkitekter.

10FIKA arrangeras av Affärsplan Eskilstuna i samarbete med Företagarna under ledning av Felix Andersson. Du kan följa livesändningen på våra respektive Facebooksidor.