Pitcha din affärsidé #draknästelight

Nu kommer Draknäste light med Katec Sörmland till Eskilstuna igen. Den 23 mars har du möjlighet att pitcha din affärsidé inför erfarna bolagsbyggare, affärsutvecklare och investerare. Efter nästet har du möjlighet att få upp till 10 timmars kostnadsfri affärsutveckling till ett värde av 15 000 kr. Du&Pepp är ett av företagen som deltagit i tidigare Draknäste light. Vi ställde några frågor till dem:

Ni har varit med i Draknäste light tidigare. Varför ville ni vara med?

– Vi tycker att det är toppen med alla möjligheter till stöd och hjälp som finns att få som företagare och såg det som en fin chans till att få just det.

Berätta – hur var det!

– Det var kul och lärorikt! Oavsett vad resultatet blivit så är det ju alltid jättebra att få öva på att presentera sitt företag och få feedback från kunniga och erfarna personer.

Och vad ledde det till?

– Vi fick ett antal timmars stöd från Katec efter vårt deltagande i Draknäste light, dessa använde vi bland annat till att få hjälp med marknadsföring och aktieägaravtal. En bonus vad ju att även att Eskilstuna Kurirens bilaga Affärsliv intervjuade oss efter vår pitch och gjorde ett fint reportage om oss.

Kan ni rekommendera andra att vara med – och varför?

– Självklart ska man vara med, även om det inte skulle leda till någon fortsättning i just detta sammanhang så får du ju som sagt var en möjlighet att öva på att “sälja in” ditt företag eller din idé, och får tips och råd med dig därifrån. Finns inget att förlora, kör bara!

Läs mer och ansök på https://katec.se/draknaste-light/.

Sista ansökningsdag 27 februari.