Projekttorget – nya finansieringsmöjligheter för företagare

Har du behov av att utveckla din verksamhet? Eller har du en projektidé du vill söka finansiering för?

Vänd dig då till Projekttorget.

Projekttorget stöttar företagare i Eskilstuna som är i behov av finansieringsstöd för att få sitt bolag att växa. Här finns också hjälp till att hitta lämpliga finansieringserbjudanden eller annat företagsstöd, som t ex affärsutvecklingscheckar, för att sedan stötta i ansökningsförfarandet. Det finns möjligheter med finansiering från statliga finansiärer som bland annat Vinnova, Tillväxtverket och Energimyndigheten – det gäller bara att hitta rätt bland utlysningarna och veta hur du gör.

Direkt stöd till företagen

Projekttorget kommer att erbjuda stöttning och coachning utifrån företagets förutsättningar och behov. Här kan du som företagare få hjälp med att skriva en ansökan eller hitta ett relevant affärsutvecklingsprogram som kommunen eller någon annan aktör/organisation driver.

Informationsträff 12 november 2020

Vill du veta mer om Projekttorget och vad du som företagare kan få hjälp med, ska du delta på informationsträffen den 12 november kl 09.00-10-30.

Representanter från Vinnova, Tillväxtverket, Energimyndigheten och Region Sörmland kommer och berätta om hur det går till att söka deras finansieringserbjudanden och vilket typ av projekt du kan få finansierings- eller företagsstöd för.

Anmälan till informationsträff 12 november 09.00-10.30