Samlas för Eskilstuna kallar till möte!

Vi fick en fin inbjudan till ett viktigt möte från initiativet Samlas för Eskilstuna – hoppas att du kan närvara!

Som ett initiativ sprunget ur Affärsplan Eskilstuna/ Samhällsevolution bjuder vi in till Samlas för Eskilstuna. Ett forum där det offentliga, privata och civilsamhället möts för att utveckla nätverk, dela erfarenheter och idéer för nya former av samverkan. Eskilstuna har många verksamheter för att möta olika samhällsutmaningar och social problematik, tillsammans kan vi vidareutveckla dessa och skapa synergieffekter genom flera aktörers samverkan.

Vi kan rita en tydlig och lättillgänglig karta över vad som redan görs, skapa fokusgrupper kring olika teman/samhällsutmaningar som leder till framtagandet av nya initiativ.

Målet är att skapa bästa möjliga förutsättningar för delad kunskap och lättillgängliga nätverk för fler att ansluta sig och bli delaktiga för ett tryggare Eskilstuna – för alla.

När: Onsdag 30 januari kl. 16:00-18:00
Plats: Munktell Science Park (Torget)

Välkomna!

Vi är med och vi kan bli många fler. Bjud gärna med personer från ditt eget nätverk.

Anmäl ditt deltagande senast den 28/1 via e-post: carolina.back@eskilstunastadsmission.se

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.