Samverkan i Torshälla #plåtbyn

Tillsammans med Handelskammaren Mälardalen har kommunens näringslivsavdelning ett företagarnätverk som träffas 4 ggr per år. Ett forum för samtal om vad som är på gång både inom kommunen och i näringslivet samt för att stärka näringslivsklimatet.  I veckan hölls en nätverksträff hos Plåtbyn i Torshälla och temat var samverkan.

– Plåtbyn grundades 1986 och samarbete över gränserna har vi hållit på med väldigt länge, säger Osmo Uusikartano, vd och grundare till PNM Pro AB. Det här fina samarbetet innebär att vi kan presentera oss som ETT företag med 80 anställda.

Företagen som presenterade sig under morgonen och framgångsrikt samarbetar över gränserna är Thisab, PNM Pro, JAR Luftvård samt Niklas Montageservice AB. På plats fanns även Arbetsförmedlingen och YH-center som pratade om kompetensförsörjning. När presentationerna var över fick alla möjlighet till en rundvandring i Plåtbyn och på Torshälla industrisvets AB.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.