Träffa framtidens entreprenörer på Sörmlands största UF-mässa

150 UF-företag kommer att finnas på plats på mässan och visa upp sina företag, samt erbjuda spännande produkter och tjänster till dig som besökare. Mässan är öppen för alla och det är gratis inträde.

⏰14 mars, klockan 13–18

📍Plats: Volvo CE Arena

Eskilstuna kommun är huvudpartner för mässan och kommer givetvis att finnas på plats. John Karlsson från näringslivsavdelningen har rollen som juryordförande för en av årets tävlingskategorier.

Hej John! Varför tycker du att man ska besöka årets UF-mässa?

⭐ För att inspireras av unga entreprenörer! Mässan är en unik möjlighet för dig som vill uppleva och träffa några av framtidens innovatörer och kreatörer. Du kommer också få en inblick i den drivkraft och passion som unga människor har för sina idéer.

⭐För att stötta unga entreprenörer! Genom att besöka mässan visar du ditt stöd för unga människors ambitioner. Under mässan får dessa ungdomar visa upp sina idéer och besökarnas pepp blir förhoppningsvis en värdefull uppmuntran för dem att vilja fortsätta driva sina företag.

⭐För att upptäcka nya produkter och tjänster! UF-företagen på mässan kommer att erbjuda en bred variation av produkter och tjänster, allt från innovativa lösningar till kreativa hantverk. Du kommer kunna hitta unika produkter som inte går att hitta i vanliga butiker.

Klicka här för mer information om UF-mässan